+31 180 464688 - info@kimman-seals.nl

  0
  producten vergelijken

  Hydraulische afdichtingen

  Een ruim assortiment afdichtingen en geleidingsmaterialen voor lage tot extreem hoge drukken uit hoogwaardige elastomeren, kunststoffen en composietmaterialen.

  Hydraulische stangafdichting

  Een hydraulische stangafdichting is een dynamische en gelijktijdig een statische afdichting in een hydrauliek cilinder. Deze wordt meestal geplaatst in de kop van de cilinder, waar de stang de cilinder verlaat. De stang beweegt lineair door deze afdichting ten opzichte van de inwendige, dynamische zijde, terwijl de afdichting zelf stilstaat en statisch afdicht in een groef aan de uitwendige zijde. De hydraulische stangafdichting zorgt ervoor dat de hydraulische vloeistof in het systeem blijft. 

  Hydraulische zuigerafdichting

  Een hydraulische zuigerafdichting is de afdichting die gemonteerd zit in de zuiger als vloeistofafdichting. Aan de buitenkant beweegt de afdichting lineair en dicht tegen de stilstaande cilinderwand af. 

  Hydraulische schrapers

  De hydraulische schraper of afstrijker zorgt ervoor dat de stang bij de teruggaande slag wordt ontdaan van vocht of elke vorm van vervuiling. Zo raakt het hydraulische systeem niet vervuild. 

  Hoge druk roterende dichtingen

  Een Roto Glyd Ring is een roterende afdichting die bestaat uit 2 delen: een PTFE- of kunststofdeel en een elastomeren O-ring of voorspanelement. Deze afdichting heeft zowel een inwendig als uitwendig afdichtende uitvoering, die voor een roterende of oscillerende beweging zorgt. De Roto Glyd Ring kan als enkelwerkende en als dubbelwerkende dichting worden gebruikt en is geschikt voor hoge drukken bij een lage snelheid. 

  © Copyright Kimman Seals 2017.